Skip to main content

   

GLASMEISTER is een nieuw en innovatief bedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren, en ontwikkelen van eco-luxe verpakkingen voor de beauty, gezondheid, en voedingsindustrie. Met een hoge betrouwbaarheid, direct uit voorraad, levert GLASMEISTER een breed assortiment premium duurzame glazen flessen en potten met bijbehorende sluitingen en accessoires.
MIRON Violetglass is een internationaal bedrijf dat unieke glazen verpakkingen levert. De bijzondere eigenschappen van Miron glas helpen om natuurlijke producten te beschermen tegen de schadelijke effecten van zonlicht. Door de unieke werking van het glas behoudt het product langer zijn intrinsieke eigenschappen zoals geur, kleur en/of smaak, met als resultaat een langere houdbaarheidsdatum zonder dat er conserveringsmiddelen aan toegevoegd hoeven te worden.
Passie voor farmaceutische, medische, cosmetica, biologisch afbreekbare en OTC-verpakkingen Bij APG combineren we hoogwaardige producten met ongeëvenaarde service om u te ondersteunen in uw streven naar succes. Ons toegewijde team staat klaar om u te begeleiden op de weg naar de top.
PAKTU maakt en bedenkt verpakkingen voor productpresentaties en geschenkconcepten in elke oplage en samenstelling. Gepersonaliseerd bedrukt met diverse specialisaties voor meer uitstraling. Met onafhankelijk advies in materiaal en techniekkeuze kunnen we jou voorzien in een perfect passend stukje beleving. Een verpakking is meer dan een verpakking; het is een unieke kans om een relatie op te bouwen met de ontvanger waarbij je een goede indruk achterlaat.
ENJOY DIVINE NATURE IS DÉ DUURZAME COSMETICA PRODUCENT VAN DE BENELUX. GEVESTIGD IN ALMERE, COMBINEREN WIJ WETENSCHAP MET EEN VLEUGJE MAGIE OM UNIEKE, NATUURLIJKE EN PLANTAARIDGE FORMULES TE CREËREN. WE BIEDEN WHITE LABEL, PRIVATE LABEL EN CUSTOM LABEL OPTIES OM MAATWERK NAAR EEN MAGISCH NIVEAU TE TILLEN. KIES VOOR ENJOY DIVINE NATURE, WAAR SCHOONHEID EN DUURZAAMHEID SAMENKOMEN.
Als Brand & Packaging designer vertaalt Laura Voet het duurzame dna van je merk naar sterk merk & verpakkingsontwerp. Zo past de buitenkant van je merk bij de binnenkant en kunnen jouw verpakkingen zich onderscheiden, opvallen in het (online) retailschap en de juiste doelgroep overtuigen.

 Of je nu een nieuw merk bent of toe bent aan een professionaliseringsslag of redesign: samen wilt ze de wereld een stukje mooier maken.
WE BOX IT produceert product- verpakkingen in kleine oplages volledig op maat en ook nog eens zonder investeringskosten voor stansmessen en clichés. WE BOX IT denkt met je mee in welke verpakkingsvorm jouw product het beste tot zijn recht komt. Denk hierbij aan de bescherming van jouw product, plaatsing van de ingrediëntendeclaratie op de verpakking en hoe jouw verpakking zich onderscheid van andere spelers in de markt.

Ook partner worden?

Verkoop jij iets wat een meerwaarde kan zijn voor onze klanten? Wil je graag kostenloos en vrijblijvend onze partner worden? Neem dan contact op met Samira en overtuig ons!

Mail

Copyright DeCosmeticaDrukker.nl 1987 - 2023 | Privacyverklaring