Skip to main content
Over ons

DeCosmeticadrukker.nl is een trots onderdeel van Artisan Printing Service.
Artisan Printing Service is al 35 jaar een begrip in de kunststoffen en metaalbranche voor bedrukking op producten. Het team heeft jarenlange ervaring in deze branche en realiseren samen de hoogste kwaliteit.

Waarom DeCosmeticaDrukker?

De vraag naar het bedrukken van cosmetica producten werd groter en dat is hoe DeCosmeticaDrukker is ontstaan. Jeroen Peters (Operationeel Directeur) vertelt hier graag meer over:

 “Ik merkte dat andere drukkerijen de focus leggen op de hogere aantallen. Hierdoor werden de kleine cosmeticabedrijven gedwongen tot het labelen van de eigen cosmeticalijn waardoor ze zich qua uitstraling niet konden onderscheiden van de grote cosmeticamerken. Hier moest iets aan gebeuren en zo is DeCosmeticaDrukker (DCD) ontstaan.”

Met het concept van DeCosmeticaDrukker (DCD) bieden we de startup-, en private label cosmetica bedrijven de mogelijkheid om een toonaangevend product op de markt te brengen. Met de hoge kwaliteitseisen van Artisan Printing Service krijgt het product een hoogwaardige look waarmee onze klanten kunnen concurreren met de grote cosmeticamerken. Het concept van DCD biedt de mogelijkheid om kleine(re) aantallen te realiseren, namelijk al vanaf 100 producten per design.

 

DE FOCUS VAN DeCosmeticaDrukker

- LOOK GOOD, FEEL SELL BETTER!

Jouw flessen, tubes of potjes laten bedrukken?

Neem contact op met Samira!

Mail

SPOED? Bestel stickers!

GRATIS VERZONDEN

Copyright DeCosmeticaDrukker.nl 1987 - 2023 | Privacyverklaring